Friday, August 12, 2011

Yang ini lebih comel

Assalamualaikum readers.. Kawan-kawan tersayang yang jauh di mata dekat di hati, yang dekat dimata dekat di hati.. Pejam celik dah 12 hari selamat berpuasa.. Dah nak masuk pertengahan pn.. cepat idok??..

Ape yang lagi comel?? wink wink****
akhirnya dapat juga membentuk awek yang berjenis sikit.. walau menghadapi masalah yang berat dalam membentuk badan mereka ini..hahaha






Ni untuk Husni & Izzat sebab mereka suka warna hijau
Aku tak reti lukis lelaki punya lagi la =.=

comel tak??.. hehe..





Ni pulak untuk Cik Kiah..


**perhatian kepada follower cik kiah, sila tekan link dia di atas ni & stop follow blog dia!
bukan berniat jahat
lepas stop follow, sila follow dia balik untuk dapat update darinya kerana tangannya gatal-gatal telah menukar url baru.. harap maklum..

Ok bye!.. See u All again..blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com



6 comments:

  1. haha trima ksih tlong promote :)

    ReplyDelete
  2. aku ska wrna ijau...warghh..!!hahax
    makaseh tikah!!nnti aku bgi dwit rya..hee

    ReplyDelete
  3. tia> maseh... heee

    Hus> Maseh2...bagi banyak2.. kkekekeke

    ReplyDelete

Masa Lalu