Tuesday, June 14, 2011

12 ways~~

1. Jaga hati aku..blogger-emoticon.blogspot.com
2.Paham aku..blogger-emoticon.blogspot.com
3.Jangan bagi aku marahblogger-emoticon.blogspot.com
4.Caring..blogger-emoticon.blogspot.com
5.Sweet..blogger-emoticon.blogspot.com

6.Wajib tanya aku dah makan belum?.. kalau belum, sila belanja aku KFC, McD, Pizza Hut, OlD TowN, n sebagainya..blogger-emoticon.blogspot.com
7.Kipaskan aku kalau aku panas..blogger-emoticon.blogspot.com

8.Topupkan kat aku hari-hari..blogger-emoticon.blogspot.com
9.Belikan aku sebijik dsLr..(boleh tunang dah kalau wat camni)blogger-emoticon.blogspot.com
10.belikan aku suzuki swift sebijik(boleh rancang kenduri kawin dah)blogger-emoticon.blogspot.com

11.Belikan aku banglow mewah dengan swimming pool n gim (memang boleh kawin dah kalau macam ni)blogger-emoticon.blogspot.com

12.Laz skali, cukup syarat suma kat atas nih, baru boleh masuk line okeh.. haha..

p/s: melawak saja..nge~~
kalau betoi pun tak pa..

6 comments:

  1. heheh.. abih sikit dah nih..

    ReplyDelete
  2. mengalahkn puteri gunung ledang aih...ngeee

    ReplyDelete
  3. klaw ubah suai yg nmbor 9 tu ckit leh?haha

    ReplyDelete
  4. aih.. ini 12 benda x boleh ubah2 dah.. hehe

    ReplyDelete

Masa Lalu